top of page

RENDEZVÉNY

Borászatunk ideális helyszíne baráti találkozóknak, családi és céges rendezvényeknek.

Tárgyalótermünk minden szükséges technikai eszközzel felszerelt.

Befogadóképesség:

Pincei terem: 60 fő

Szaletli: 120 fő

 

Mind a menüsor, mind az elképzelések megvalósításában segítünk.

Időpont egyeztetés szükséges.

Vidéki élmény cégek számára

Mit szólna hozzá, ha egy hangulatos vidéki farmon, szőlőtőkék között fogadhatná üzleti partnereit? Ha egy varázslatos helyen, a legmodernebb technológiával felszerelt konferenciateremben tárgyalhatnának? Ha a megbeszélések után friss, helyi alapanyagokból készült fogásokkal és minőségi borokkal kínálhatná őket? Ne keressen tovább: a Béni Family Wine Farm a nagyvárosi nyüzsgéstől távol, meghitt és idilli környezetben szeretettel várja Önt és vendégeit.

A családi borászat ideális helyszín üzleti találkozóhoz, céges elvonuláshoz vagy családi összejövetelhez egyaránt: kényelmes és pihentető légkört biztosít mind egyéni, mind üzleti célból érkező vendégei számára. Akkor sem kell aggódnia, ha hosszúra nyúlna a program: egy pohár házi szörp vagy minőségi bor mellett, a pincehelyiségben vagy a szaletliben akár késő estig folytatódhat a találkozó.

A farm hangulatos, ám minden kényelmi eszközzel felszerelt, igényesen berendezett kunyhói pedig akár húsz fő elszállásolására is alkalmasak.

A helyszín autóval könnyen megközelíthető: Budapesttől 30 percre, az M4-es autóút közelében található. A legmodernebb eszközökkel felszerelt tárgyalóteremben nagy sebességű internet és különféle audiovizuális berendezések állnak rendelkezésre, biztosítva az üzleti megbeszélések és tréningek zökkenőmentes lebonyolítását.

Munka után pedig, hogy igazán jól essen a pihenés, hamisítatlan vidéki környezetben, festői szőlőtőkék, meggyfák és virágágyások között sétálhatunk, vagy igénybe vehetjük a pezsgőfürdővel, finn szaunával, gőzkabinnal és dézsazuhannyal felszerelt wellness-kunyhót.

bottom of page